'Ten Hag op weg om beste Ajax-trainer sinds Van Gaal worden'

door Jesse ter Haar 17

Bron Algemeen Dagblad

'Ten Hag op weg om beste Ajax-trainer sinds Van Gaal worden'

door Jesse ter Haar 17

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Sjoerd Mossou ziet dat Erik ten Hag het momenteel erg goed op de rit heeft bij Ajax, zo vertelt hij bij Panenka van het Algemeen Dagblad. De oefenmeester doet een gooi naar het succes van Louis van Gaal in Amsterdam en de journalist ziet hem dat zelfs overtreffen.

'Ajax was zó goed dat we echt moeten constateren dat Erik ten Hag op weg is om de beste Ajax-trainer sinds Louis van Gaal te worden', aldus Mossou. 'Als hij dat nog niet is, dan is hij dat over een maand of twee à drie als hij met de schaal op het Museumplein staat, waar verder niemand is. Dan kunnen we daar niet omheen.'

Vervolgens belt men Aad de Mos in tijdens de uitzending. De voormalig trainer van Ajax geniet momenteel vooral van Ryan Gravenberch en dat laat hij weten ook. 'Hij is de meest moderne middenvelder die je op de Europese velden ziet. Hij is tweebenig en heeft spelinzicht. Hij is een van de grootste talenten in Europa.'

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van Lille OSC en dus doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 7,55 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.