'Succes van Ajax komt door die sleutelmomenten'

door Bart Veenstra 2

Bron NOS Studio Sport

'Succes van Ajax komt door die sleutelmomenten'

door Bart Veenstra 2

Bron NOS Studio Sport

Laatst geüpdatet

Jeroen Stekelenburg vindt dat Ajax zijn wedstrijden de laatste tijd vooral op de juiste momenten weet te beslissen. De commentator van NOS Studio Sport ziet dat de Amsterdammers niet heel goed spelen, maar de belangrijke spelers staan telkens op de juiste momenten op.

Ajax won afgelopen donderdag met 2-1 van Lille OSC, waardoor de volgende ronde van de Europa League werd bereikt. Enkele dagen later speelde de Amsterdamse ploeg met 1-1 gelijk tegen PSV. In beide wedstrijden speelde Ajax geen al te best voetbal, maar het resultaat staat. 'Ze winnen veel, het valt elke keer de goede kant op', zegt Stekelenburg in de podcast van de NOS.

'Maar is het altijd heel dwingend en overtuigend?', vraagt de commentator zich vervolgens af. 'Het is een ploeg die op beslissende momenten iets kan afdwingen. Het hangt vaak van een paar spelers af. Het succes van Ajax komt door die sleutelmomenten. Dat is geen toeval, want Ajax heeft de spelers daarvoor.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.