Stevens lyrisch over Klaassen: 'Iedere trainer wil hem in zijn ploeg'

door Thijs Zwagerman 11

Bron ESPN

Stevens lyrisch over Klaassen: 'Iedere trainer wil hem in zijn ploeg'

door Thijs Zwagerman 11

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Huub Stevens is zeer te spreken over Davy Klaassen. De oud-trainer van onder meer Schalke 04 en PSV roemt Klaassen om zijn techniek en cruciale waarde voor zowel Ajax als het Nederlands elftal.

Bij Goedemorgen Oranje wordt Stevens gevraagd naar de inbreng van Klaassen, waarna de Limburger zeer enthousiast reageert. ‘Fantastisch! Klaassen is een speler die iedere trainer in zijn ploeg wil hebben. Hij is zo waardevol voor een ploeg.’

Vrijdagavond was Klaassen bij Letland - Nederland verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Middels een rake volley schoot de Ajax-middenvelder Oranje naar drie punten. Stevens is onder de indruk van de wijze waarop Klaassen deze goal maakte. ‘Het doelpunt dat hij maakte was niet makkelijk. De bal komt net iets achter hem, dan is er heel veel techniek voor nodig om ‘m alsnog zo af te ronden. Dat heeft hij.’

Denk je dat België ten koste van Italië derde wordt in de Nations League? Zet in en krijg bijna vier keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.