'Speel maar lekker voor een leeg stadion'

door ArthurV 10

'Speel maar lekker voor een leeg stadion'

door ArthurV 10

Laatst geüpdatet

Supporters Kale en Kokkie snakken naar het einde van het seizoen, zo blijkt uit een gesprek van het tweetal met AT5. Kale geeft zelfs aan zo teleurgesteld te zijn in de instelling van de spelers van Ajax, dat hij besloot het treffen met VVV-Venlo van afgelopen donderdag aan zich voorbij te laten gaan.

'De enige manier om de spelers te laten voelen wat er allemaal wel niet aan de hand is, was om te zeggen: ''speel maar lekker voor een leeg stadion en zoek het lekker uit''.' Hoewel de ras-Amsterdammer in de tweede helft een goed Ajax zag, baalde hij wederom erg van het spel wat het elftal van Erik ten Hag gedurende het eerste bedrijf liet zien. 'Het was echt dramatisch slecht.'

Kokkie is het geheel met Kale eens. 'We hebben dit seizoen zo vaak gezien dat ze eerst op achterstand moeten komen, voordat ze beginnen met voetballen.' Volgens Kokkie moet er schoon schip worden gemaakt binnen Ajax, voordat het weer enigszins beter zal gaan met de club uit Amsterdam. 'Geef ons nou maar de vrije hand, want dan komen we al een heel eind', aldus Kokkie met een knipoog.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties