Spaan kritisch: 'Gravenberch schoot gewoon tekort'

door Bart Veenstra 15

Bron Het Parool

Spaan kritisch: 'Gravenberch schoot gewoon tekort'

door Bart Veenstra 15

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Henk Spaan is in zijn column in Het Parool kritisch op Ryan Gravenberch. De columnist weet dat de middenvelder nog erg jong is, maar tijdens de return tegen AS Roma schoot hij volgens de ervaren journalist tekort.

'De eerste wissel van Ten Hag was dus goed: Brobbey scoorde meteen na een lange bal van Schuurs. Het was een mooie goal, beheerst ingetikt met het scheenbeen', begint Spaan nog positief aan zijn verhaal.

'De tweede wissel, die van Álvarez voor Kudus, was extreem ongelukkig. Aan de kant waar Álvarez weg was, zag Mkhitaryan ruimte, Timber gleed uit en via Gravenberch, de man die absoluut gewisseld had moeten worden, kwam de bal bij de levensgevaarlijke Dzeko. Die man mist niet, hoewel hij volgens RTL de vorige week te oud was.'

' In de eerste helft was Gravenberch onzichtbaar, in de tweede begon hij actiever, vermoedelijk na een preek van Ten Hag', vervolgt Spaan zijn verhaal over Gravenberch, die hij daarvoor al even noemde. 'Zijn slechtste actie was er een in de 63ste minuut, toen hij Pellegrini zomaar de zestien in liet lopen door nonchalant in te stappen. Hij is inderdaad jong, een groot talent, maar schoot gisteren (donderdag, red.) gewoon tekort.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.