Schelvis: 'AS Roma ontbeert pure klasse ten opzichte van Ajax' | Ajax Showtime

Schelvis: 'AS Roma ontbeert pure klasse ten opzichte van Ajax'

door Thijs Zwagerman 8

Schelvis: 'AS Roma ontbeert pure klasse ten opzichte van Ajax'

door Thijs Zwagerman 8

Laatst geüpdatet

Emile Schelvis, als Ziggo Sport-commentator gespecialiseerd in de Italiaanse Serie A, verwacht dat Ajax zich ten koste van AS Roma gaat plaatsen voor de halve finale van de Europa League. Schelvis stelt dat Ajax simpelweg beter is dan de Romeinse ploeg, die in eigen land momenteel zevende staat.

Volgens Schelvis komt dat niet in de laatste plaats door de kwetsbare defensie van AS Roma. ‘Ze krijgen zóveel goals tegen... De ene nog knulliger dan de andere’, vertelt de commentator aan VoetbalPrimeur. Schelvis stelt vervolgens dat Ajax beter is dan AS Roma. ‘Ten opzichte van Ajax ontberen ze (AS Roma, red.) toch wel pure klasse. Want die heeft Ajax wel natuurlijk: met Gravenberch, een aanstormend talent weliswaar, maar iemand die zich steeds nadrukkelijker laat zien. En met Tadić en de twee kleine dekselse Brazilianen natuurlijk’, waarmee Schelvis doelt op David Neres en Antony.

Als Ajax erin slaagt om AS Roma inderdaad te elimineren uit de Europa League, verwacht Schelvis dat trainer Paulo Fonseca de laan uitgestuurd zal worden. ‘Van geen enkele topclub in Italië winnen en straks roemloos tegen Ajax in de Europa League eruit gaan. Ja, dan kan je bijna je trainer niet laten zitten. Want dan kan je als gewone delegati, als bestuurslid van Rome, ook niet veilig over straat in de stad. Dan word je gevierendeeld, volgens oud Romeins gebruik.’

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van het Italiaanse AS Roma? Zet dan in en krijg 9,55 keer je inzet terug!

Bron VoetbalPrimeur

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties