Rutten: 'Ajax heeft zeker kans tegen Schalke'

door Bart Veenstra 3

Rutten: 'Ajax heeft zeker kans tegen Schalke'

door Bart Veenstra 3

Laatst geüpdatet

Voetbaltrainer Fred Rutten denkt dat het zeker mogelijk is dat Ajax zich ten koste van Schalke 04 gaat plaatsen voor de halve finale van de Europa League. Dat vertelt de oefenmeester voorafgaand aan de heenwedstrijd van donderdagavond (21.05 uur) in gesprek met de NOS.

'Of Ajax kans heeft tegen Schalke? Jazeker. Daar geloof ik zeker in', begint de oud-trainer van Schalke 04 stellig. 'Schalke is niet zo goed meer als jaren terug toen ze vrij stabiel waren. Het is nu een beetje onevenwichtig', aldus Rutten, die daarmee ook doelt op de huidige tiende plaats van Schalke 04 in de Bundesliga.

Wat betreft Ajax denkt Rutten dat de Amsterdamse ploeg bovendien in vorm is. 'Als ik naar Ajax kijk, dan zie ik dat die ploeg nog steeds een bepaalde frisheid heeft. Schalke heeft natuurlijk ervaring met dit soort wedstrijden, maar Ajax heeft dat ook', besluit hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.