Rapport VI: Onvoldoendes voor Schuurs en Tadić | Ajax Showtime

Rapport VI: Onvoldoendes voor Schuurs en Tadić

door BartVeenstra 13

Rapport VI: Onvoldoendes voor Schuurs en Tadić

door BartVeenstra 13

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs en aanvoerder Dusan Tadić moeten het daags na het gelijkspel met Atalanta Bergamo (2-2) in Voetbal International doen met een onvoldoende. Enkele andere Ajacieden scoren met een 5,5 niet veel beter.

'Ajax verspeelde dinsdagavond een comfortabele voorsprong tegen Atalanta Bergamo en moest genoegen nemen met een punt (2-2)', schrijft Voetbal International. 'Perr Schuurs had het lastig tegen Duván Zapata, die twee keer scoorde voor Atalanta, en wordt net als Dusan Tadić beoordeeld met een onvoldoende', aldus Voetbal International, die beide spelers een 5 als rapportcijfer geeft.

'Daarmee zijn zij de enige Ajacieden die een onvoldoende scoorden. Daley Blind, Ryan Gravenberch en David Neres komen er met een 5.5 echter ook niet al te goed van af', aldus het medium, dat enkele andere Ajacieden van een betere beoordeling voorziet. 'Andre Onana, Davy Klaassen en Lassina Traoré worden met een 7 gezien als de beste Ajacieden van dinsdagavond. Traoré was bij beide Ajax-goals direct betrokken: hij verdiende de strafschop voor de openingstreffer van Tadić en verdubbelde zelf de marge.'

Cijfers Ajax volgens VI:

Onana 7, Mazraoui 6, Schuurs 5, Blind 5,5, Tagliafico 6,5; Klaassen 7, Gravenberch 5,5, Neres 5,5, Tadić 5, Antony 6,5, Klaiber 6.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties