Perez lovend: 'Echt een hele goede zet om Stekelenburg op te pikken'

door BadembaBarrie 10

Bron ESPN

Perez lovend: 'Echt een hele goede zet om Stekelenburg op te pikken'

door BadembaBarrie 10

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez en Arnold Bruggink hebben bewondering voor de manier waarop Ajax de personele problemen ogenschijnlijk moeiteloos op heeft gevangen. De Amsterdammers verloren op verschillende momenten meerdere oorspronkelijke basisspelers, maar de vervangers draaiden even goed mee.

Dat is noemenswaardig, zo vindt Bruggink bij Dit Was Het Weekend op ESPN. 'Het gaat bijvoorbeeld nooit over Mazraoui en dat hij weggevallen is. Het is dan toch bijzonder dat Rensch en ook Timber zo makkelijk werden ingepast', zo vertelt de analist.

Perez kijkt op zijn beurt vooral naar Maarten Stekelenburg, die de geschorste André Onana moest vervangen en bijna deed vergeten. Wat de analist betreft heeft Stekelenburg bewezen van een vergelijkbaar niveau te zijn. 'Stekelenburg is ook heel heel goed', stelt Perez. 'Als hij zich even boos maakt en beseft oké ik moet het nu doen, dan keept hij, zoals hij gekeept heeft.'

Het is wat de oud-Ajacied betreft dan ook een goede zet geweest om Stekelenburg het vertrouwen boven Kjell Scherpen te geven. 'Het was een veel grotere gok geweest met Scherpen. Het was echt een hele goede zet om Stekelenburg op te pikken', aldus Perez.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.