Perez: 'Invalbeurten Fischer om te janken'

door BvdPloeg 10

Perez: 'Invalbeurten Fischer om te janken'

door BvdPloeg 10

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez is best verbaasd over het feit dat Viktor Fischer, Lucas Andersen en Nicolai Boilesen alle drie vroegtijdig vertrekken bij Ajax. De oud-aanvaller had veel verwacht van het drietal en dan vooral van Fischer.

'Ik dacht dat hij het helemaal zou worden', vertelt Perez in gesprek met de NOS. 'Zijn blessureleed heeft ook veel impact gehad op zijn tijd bij Ajax. In de tussentijd haalde Ajax toevallig ergens Amin Younes vandaan. Hij speelde blijkbaar zo goed, dat Viktor niet meer aan spelen toekwam. Maar zijn invalbeurten waren ook om te janken. Ik denk dat hij het vooral mentaal niet kon opbrengen om na zijn blessure niet meteen weer dé man te zijn, maar achter Younes moest plaatsnemen.'

Ook het vertrek van Andersen komt plots, maar is in de ogen van Perez minder verrassend. 'Nee, hij mist karakter. Bij een club als Ajax moet je van je kunnen afbijten, voor jezelf opkomen en egoïstisch zijn. Dat heeft hij niet. Wat Fischer misschien te veel heeft, heeft Andersen te weinig.' Het boek Boilesen was verder al even gesloten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.