Perez benieuwd naar potentie Antony: 'Hij is klein, maar heeft het fysiek'

door Jesse ter Haar 19

Bron ESPN

Perez benieuwd naar potentie Antony: 'Hij is klein, maar heeft het fysiek'

door Jesse ter Haar 19

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez heeft het volste vertrouwen in de kwaliteiten van Antony, zo laat hij blijken in de uitzending van Dit was het Weekend. Voor de winterstop waren en hier en daar aanmerkingen op de prestaties van de Braziliaan, maar daar ging de Deen nooit in mee. Hij is dan ook nieuwsgierig naar wat er nog meer in het vat zit voor de Ajacied.

'Ik vind Antony echt een hele goede speler. Niet alleen in Nederland, maar ook in de Champions League', zo vertelt de oud-Ajacied. Wel is Perez benieuwd hoe Antony zich zou houden in één van de topcompetities in Europa. 'Je bent altijd benieuwd of hij hogerop kan spelen, of hij het fysiek daarvoor heeft.'

'Hij is een klein mannetje, maar dat heeft hij wel', beantwoordt hij zijn eigen vraag even later. 'Hij heeft slimheid en zijn kracht kan ergens anders zitten.' Bovendien werd hij recent opgeroepen voor Brazilië en Perez weet dat dat iets betekent. 'Als je Braziliaans international bent, dan kun je wel wat.'

Zondag was Antony tijdens FC Utrecht - Ajax nog goed voor de openingstreffer van de wedstrijd. Al binnen vijf minuten wist hij de bal - zij het na een aanraking van een opponent - achter de goalie van de club uit Domstad te krijgen. Ajax zou uiteindelijk via twee goals van Brian Brobbey uitlopen naar 0-3.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.