'Paar spelers waar je niet aan moet komen'

door ArthurV 13

'Paar spelers waar je niet aan moet komen'

door ArthurV 13

Laatst geüpdatet

Afgelopen zondag kwam Ryan Gravenberch tijdens het duel met Feyenoord een kleine twintig minuten voor tijd in de ploeg voor Hakim Ziyech. De laatstgenoemde baalde zichtbaar van zijn wissel en Johan Derksen kon zich de irritatie van de middenvelder goed voorstellen.

'Ik begreep heel goed wat Ziyech bedoelde', steekt Derksen van wal bij Veronica Inside. 'Die Ten Hag acteert altijd heel veel verstand van voetbal te hebben en ik sluit niet uit dat hij dat ook heeft. Hij heeft in ieder geval weinig verstand van mensen. Als je dagelijks met Ziyech omgaat, weet je dat hij een hele trotse jongen is.

'Die wil niet gewisseld worden en zeker niet door een jeugdspeler', vervolgt Derksen. 'Hij is een jongen die er gewoon altijd wil staan. Deze jongen heeft de status om dat zelf te kunnen beslissen. Dat moet een trainer niet doen, want er zijn een paar spelers waar je niet aan moet komen.'

Kees Jansma liet zondagavond bij Studio Voetbal weten van mening te zijn dat Ziyech niet geschikt is voor de absolute top, hetgeen René van der Gijp afdoet als onzin. 'Die jongen heeft laatst tegen Valencia een wedstrijd gespeeld van een niveau... Hij was tegen Chelsea wat minder, maar mag het een keer? Hij speelde toen ook tegen misschien wel de beste linksback van de wereld (Marcos Alonso, red.) en Ajax draaide helemaal niet lekker die wedstrijd.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.