'Niet kwalificeren is wel een rampscenario'

door Finn Dekker 21

'Niet kwalificeren is wel een rampscenario'

door Finn Dekker 21

Laatst geüpdatet

Door de contractverlengingen bij Ajax van onder meer David Neres en Hakim Ziyech is het nog belangrijker dat de Amsterdammers zich plaatsen voor de Champions League. Dat is wat Sjoerd Mossou concludeert bij Voetbalpraat van FOX Sports. Na de grote investeringen moeten de sportieve successen volgen.

'Niet kwalificeren voor de Champions League is wel een rampscenario dat nog kan voltrekken. Ze zitten qua salarishuishouding zo gigantisch hoog... Niet alleen in de top. Het sijpelt na Ziyech door naar beneden. Ook de beloften moet je opwaarderen, anders gaan zij weg. Ze hebben veel vet op de botten, maar je moet de Champions League wel halen', stelt de journalist van het Algemeen Dagblad.

Dinsdag gaat de strijd van Ajax om het felbegeerde ticket verder. In de Johan Cruijff ArenA komt PAOK Saloniki op bezoek voor de return in de derde voorronde. In Griekenland werd het vorige week 2-2. In de play-offs is APOEL Nicosia of Qarabag FK de tegenstander, mits de Amsterdammers zich plaatsen ten koste van PAOK.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.