Loting play-offs WK: Italië of Portugal ontbreekt in Qatar

door NielsOpdam 15

Bron AS

Loting play-offs WK: Italië of Portugal ontbreekt in Qatar

door NielsOpdam 15

Bron AS

Laatst geüpdatet

Italië of Portugal ontbreekt tijdens het WK 2022 in Qatar. Beide landen zitten in dezelfde poule tijdens de play-offs voor het toernooi. Uiteraard kan het ook zo zijn dat beide landen ontbreken op het WK, want een groep bestaat uit vier landen.

In de play-offs zijn er drie groepen van vier landen. Zij spelen in maart 2022 om drie WK-tickets. Italië en Portugal zitten in pad C. Portugal speelt eerst een halve finale tegen Turkije, terwijl Italië Noord-Macedonië treft. Na één duel in de halve finale, strijden de winnaars in de finale om het WK-ticket.

In pad A zitten Wales, Oostenrijk, Schotland en Oekraïne. Ook van deze vier landen reist één land af richting Qatar. In pad B zitten twee oud-Ajacieden met elkaar, namelijk Arek Milik (Polen) en Zlatan Ibrahimović (Zweden). Milik speelt in de halve finale tegen Rusland, terwijl Zweden het opneemt tegen Tsjechië.

Volledige loting play-offs:

Pad A:
Wales - Oostenrijk
Schotland - Oekraïne

Pad B:
Rusland - Polen
Zweden - Tsjechië

Pad C:
Portugal - Turkije
Italië - Noord-Macedonië

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.