Lof voor Ten Hag: 'Zo help je de ploeg over een dood punt' | Ajax Showtime

Lof voor Ten Hag: 'Zo help je de ploeg over een dood punt'

door Thijs Zwagerman 18

Bron ESPN

Lof voor Ten Hag: 'Zo help je de ploeg over een dood punt'

door Thijs Zwagerman 18

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Hedwiges Maduro en Hans Kraay jr. zijn te spreken over Ajax-trainer Erik ten Hag. De oefenmeester van de Amsterdammers was na de midweekse Europa League-uitschakeling opvallend positief en volgens Maduro en Kraay is dit erg belangrijk.

‘Ik vind het slim van Ajax en Ten Hag dat ze extern niet allerlei kritische punten hebben benoemd. Intern natuurlijk wel, maar in de buitenwereld zeggen ze dat ze trots zijn. Zo neem je toch een goed gevoel mee naar de bekerfinale. Je moet direct na de uitschakeling een positieve boost geven aan je selectie, want die wedstrijd is al drie dagen later’, stelt Maduro bij Goedemorgen KNVB Beker.

Kraay haakt hier vervolgens op in en stelt dat Ten Hag door deze positieve opstelling zijn ploeg goed helpt richting de finale van de TOTO KNVB Beker tegen Vitesse. ‘Ten Hag kan zijn teleurstelling heel goed verbergen naar zijn spelers toe, dat is heel knap. Omdat hij niet heel lang in zijn eigen rouwproces blijft hangen, kan hij zijn ploeg heel snel over een dood punt heen helpen.’

Denk jij dat Haller de eerste goal scoort en Ajax de beker wint van Vitesse? Zet in en krijg 5 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties