Kwakman: 'Matusiwa echt heel erg goed'

door SJvanveen 14

Kwakman: 'Matusiwa echt heel erg goed'

door SJvanveen 14

Laatst geüpdatet

Kees Kwakman, vorig seizoen nog speler van FC Volendam en momenteel analist bij FOX Sports, is erg te spreken over Azor Matusiwa. De voormalig voetballer speelde vorig seizoen nog tegen de Ajacied, die het seizoen afmaakt bij Eredivisie-club De Graafschap.

De Superboeren zijn een degradatiekandidaat, maar Kwakman denkt dat de club uitstekende transferzaken heeft gedaan met het binnenhalen van Matusiwa op huurbasis. 'Hij was vorig jaar echt heel erg goed. Bij Jong Ajax was hij een belangrijke speler', zo laat de oud-speler weten bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Matusiwa is, net als Kaj Sierhuis, verhuurd door Ajax. Hij maakt het seizoen af in Doetinchem en keert normaal gesproken na dit seizoen terug in Amsterdam. De defensieve middenvelder maakte op de laatste speeldag van het vorige seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. Tegen Excelsior begon hij in de basis en speelde hij negentig minuten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.