Kromkamp: 'PSV wordt zondag kampioen'

door Finn Dekker 31

Kromkamp: 'PSV wordt zondag kampioen'

door Finn Dekker 31

Laatst geüpdatet

Jan Kromkamp ziet PSV aankomend weekeinde winnen van Ajax en dus kampioen worden van Nederland. Dat is wat de verdediger heeft verteld aan het Algemeen Dagblad. De oud-PSV'er weet dat er veel druk bij komt kijken voor de Eindhovenaren, maar denkt dat de Amsterdammers hier ook last van zullen hebben.

'Ajax moet winnen gezien de strijd voor plaats 2 met AZ, terwijl PSV zo goed als zeker kampioen is. Er staat voor beide ploegen veel druk op de wedstrijd. Het is moeilijk te voorspellen maar ik denk niet dat PSV zondag kampioen wordt', spreekt de elfvoudig international vol zelfvertrouwen over de kansen van zijn oude club.

Een andere reden waarom Kromkamp uitkijkt naar zondag, is de ontmoeting tussen Phillip Cocu en Erik ten Hag, de trainers van de nummers een en twee van de Eredivisie. 'Cocu en Tan Hag kennen elkaar goed. Ze zijn allebei assistent geweest van Rutte. Het wordt een tactisch spel maar zeker een wedstrijd om naar uit te kijken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.