Kritiek op Daramy: 'Leek iets te vaak op een jeugdspeler'

door NielsOpdam 5

Bron Voetbal International

Kritiek op Daramy: 'Leek iets te vaak op een jeugdspeler'

door NielsOpdam 5

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Mohamed Daramy maakte zaterdagavond zijn basisdebuut voor Denemarken, maar de kersverse Ajacied krijgt kritiek van het Deense BT. Daramy begon in de basis tijdens het duel met Faeröer (0-1 winst), werd in de rust gewisseld en pakte een gele kaart.

BT, een grote krant in Denemarken, geeft Daramy één van de zes mogelijke sterren. 'Daramy had zijn drie fantastische weken moeten bekronen door een paar backs van Faeröer dol te draaien bij zijn basisdebuut. Maar daar wilden de eilandbewoners niet aan meewerken. In plaats daarvan beleefde Daramy een saai debuut en leek hij iets te vaak op een jeugdspeler', wordt BT geciteerd door Voetbal International.

Bondscoach Kasper Hjulmand wilde de Ajacied meer speelminuten geven, maar Daramy pakte vlak voor rust een gele kaart. 'Kom je bij een duel te laat, dan weet je niet wat er kan gebeuren. Ik twijfelde, want ik wist niet waar de grens lag voor de scheidsrechter. Daramy kwam er verder niet echt doorheen, maar hij is pas negentien. Hij gaat meer wedstrijden spelen, het gaat wel werken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.