'Kristensen en Orejuela verdwaasde aankopen'

door sammekors 37

'Kristensen en Orejuela verdwaasde aankopen'

door sammekors 37

Laatst geüpdatet

Henk Spaan is positief gestemd over de toekomst van Noussair Mazraoui bij Ajax. De jonge Ajacied speelde volgens Spaan goed, veel beter dan aankopen Rasmus Kristensen en Luis Manuel Orejuela dat ooit hebben gedaan.

'Niet te snel juichen natuurlijk, maar wie Mazraoui zondag als rechtsback voor Ajax zag spelen, realiseerde zich meteen hoe verdwaasd de aankopen van Kristensen en Orejuela zijn geweest, alsof bij Ajax miljoenen de status van tientjes hebben. Een betere back liep gewoon rond op De Toekomst', aldus Spaan in zijn column in Het Parool.

De Ligt
Ook een eventuele transfer van Matthijs de Ligt wordt benoemd. Ondanks alle geruchten verwacht Spaan niet dat de aanvoerder van Ajax naar Tottenham Hotspur zal gaan. 'Ze hebben daar grote financiële problemen wegens de stijgende kosten van het nieuwe stadion. Nieuwe spelers krijgen niet meer dan zeventigduizend euro per week. Dat maakt Matthijs de Ligt binnen de normen van Mino Raiola onhaalbaar voor de Spurs.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.