Kraay jr. steunt Gravenberch: 'De topclubs gaan in de rij staan voor hem'

door Jesse ter Haar 16

Bron Veronica Inside

Kraay jr. steunt Gravenberch: 'De topclubs gaan in de rij staan voor hem'

door Jesse ter Haar 16

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Hans Kraay jr. maakt zich geen enkele zorgen om Ryan Gravenberch, zo vertelt hij bij Veronica Inside. Marco van Basten uitte onlangs kritiek op de jongeling en Johan Derksen en René van der Gijp begrijpen het wel, maar Kraay jr. uit juist lof.

'Gravenberch is zo’n verschrikkelijk goede speler', aldus de analist. 'Hij speelt niet op halve kracht en ik ben ervan overtuigd dat hij aan het einde van het seizoen voor veertig miljoen euro verkocht wordt. De topclubs gaan in de rij staan voor hem. Ik heb zelden een speler gezien met zo’n versnelling aan de bal.'

Derken op zijn beurt, ziet een middenvelder die niet in de vorm van zijn leven is. 'Die jongens worden bedolven onder schouderklopjes en daar doen wij ook aan mee. Dan gaan ze zelf ook denken dat ze heel goed zijn. Dat is het begin van het einde.'

Tot slot is Van der Gijp van mening dat het te vroeg is om een transfer ter waarde van tientallen miljoenen te voorspellen voor Gravenberch. 'Hij moet dadelijk een basisplaats krijgen in het Nederlands elftal, Ajax moet door in de Champions League en dán moet hij het laten zien', oordeelt hij.

Krijg 6,50 keer je inzet terug als Ajax met 2-0 of 3-0 wint van Besiktas!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.