Kraay jr. pleit voor Ajacied: 'Timber is toch beter dan St. Juste?

door Jesse ter Haar 23

Bron Veronica Inside

Kraay jr. pleit voor Ajacied: 'Timber is toch beter dan St. Juste?

door Jesse ter Haar 23

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Hans Kraay jr. is van mening dat Jurriën Timber niet zou misstaan in het Nederlands elftal. De jongeling van Ajax werd opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje, terwijl Jerry St. Juste tot groot onbegrip van de verslaggever wel bij de voorlopige namen van Oranje staat.

'In Engeland zeggen ze altijd: if you’re good enough, you’re old enough', begint Kraay jr. te vertellen bij Veronica Inside. 'Waarom kies je voor St. Juste in plaats van Jurriën Timber? Timber is toch beter dan St. Juste als rechter vleugelverdediger én rechts in het centrum? Waarom moet hij dan naar Jong Oranje?'

'St. Juste is gewoon belachelijk', valt Johan Derksen hem bij. 'In Duitsland maakt hij altijd beslissende fouten, het rent en het vliegt. Dat is geen international en dat wordt hij ook nooit. Ik hoop dat hij afvalt, maar ik heb het idee dat figuren als Babel niet afvallen.'

Denk jij dat Ajax en Young Boys in de rust gelijkstaan, maar Ajax uiteindelijk wel wint? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.