Kraay jr. betreurt Onana-kwestie: 'Hij is de man die tien punten per jaar voor je pakt'

door Terrence Riepma 25

Bron ESPN

Kraay jr. betreurt Onana-kwestie: 'Hij is de man die tien punten per jaar voor je pakt'

door Terrence Riepma 25

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Hans Kraay jr. betreurt het feit dat André Onana hoogstwaarschijnlijk niet zijn aflopende contract zal verlengen met Ajax. De analist van ESPN stelt dat de doelman tien punten per jaar voor een team kan pakken en dat hij tot de tien beste sluitposten van Europa hoort.

'Hij is een geweldige keeper. Eigenlijk al sinds twee jaar hoort hij bij de tien beste keepers van Europa, vind ik', vertelt Kraay jr. 'Remko Pasveer doet het uitstekend, meer dan uitstekend zelfs, maar het is en blijft eeuwig zonde dat hij niet tot een overeenstemming met Ajax heeft kunnen of willen komen.'

Onana zal een groot gemis worden voor Ajax als hij daadwerkelijk transfervrij vertrekt aan het eind van dit seizoen, is de oud-profvoetballer van mening: 'Ik vind het écht ongelooflijk jammer, want dit is de man die tien punten per jaar voor je pakt. Ik kan me voorstellen dat je als Ajax-supporter niet hoopt dat het klopt dat hij voor vijf jaar naar Inter gaat.'

Onana richting de uitgang bij Ajax

Inter is namelijk de club die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met de 25-jarige goalie. Volgens geruchten heeft Onana al een persoonlijk akkoord weten te bereiken met de regerend kampioen van de Italiaanse Serie A. Ajax heeft eerder dit jaar meerdere pogingen ondernomen om het contract te verlengen tijdens de dopingschorsing van de doelman, maar tot een overeenkomst kwam het nooit.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.