'Kluivert aangeraden bij Ajax te blijven'

door ArthurV 13

'Kluivert aangeraden bij Ajax te blijven'

door ArthurV 13

Laatst geüpdatet

Sjaak Swart heeft in zijn wekelijkse nabeschouwing Alles op Swart laten weten, ondanks de mindere periode, alle vertrouwen te hebben in de toekomst van Ajax. Volgens de clublegende mist Ajax momenteel een echte leider, wat volgens Swart erg belangrijk is.

'Die leiders moeten vooral de jonge jongens neerzetten', vertelt Swart. 'Want die talenten moeten nog veel spelen, maar zijn nog niet waar ze moeten zijn.' Een van die talenten waar Mister Ajax naar alle waarschijnlijkheid op doelt, is Justin Kluivert. De talentvolle buitenspeler heeft zijn contract, welke in 2019 afloopt, nog steeds niet verlengd. Swart raadt Kluivert echter aan voorlopig gewoon in Amsterdam te blijven voetballen. 'Dat heb ik ook tegen hem gezegd. Hij moet nog minstens drie jaar bij Ajax spelen. Die tijd om naar het buitenland te gaan komt nog wel, maar ga eerst lekker voetballen.'

Daarnaast laat de rechtsbuiten van weleer weten erg trots te zijn op Jong Ajax. Het team wist afgelopen weekend beslag te leggen op de titel van de Jupiler League. Een uitstekende prestatie volgens Swart. 'Ze hebben erg leuk voetbal laten zien. Michael Reiziger en Winston Bogarde verdienen daarbij een groot compliment.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.