K&K: 'Je hebt een bredere selectie nodig'

door Finn Dekker 6

K&K: 'Je hebt een bredere selectie nodig'

door Finn Dekker 6

Laatst geüpdatet

Kale en Kokkie kunnen niet wachten op een aanvallende versterking. Het duo van AT5 vindt de spoeling voorin te dun, waardoor een eventueel kampioenschap in gevaar komt. Ze lezen overal geruchten, maar van echt goed nieuws is nog geen sprake.

'Ik zit de hele dag te kijken. Alles, alles, alles. Altijd tijdens die transferperiode word ik helemaal leip. Zelfs 's nachts, als ik uit mijn bed ga om te pissen, kijk ik nog op mijn telefoon', baalt Kokkie. 'Ik vind het heel teleurstellend.'

'Er is helemaal niks', vult Kale hem aan. 'Je blijft alleen maar uithollen, waardoor je elk jaar steeds jongen en jonger wordt', analyseert Kale vervolgens de verjonging van het elftal. 'Als je kampioen van Nederland wil worden, dan heb je een selectie nodig die in de breedte ook sterk is.'

'Ajax heeft een bredere selectie nodig' - KALE & KOKKIE #14

Ras-Ajacieden Kale en Kokkie blikken, zoals elke week, terug op het voorbije voetbalweekend. Ze zagen Ajax voorbij ADO dartelen maar hebben, hoe kan het ook anders, toch nog een paar kritische kanttekeningen. Zo had er volgens de heren best wat meer gescoord mogen worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.