Jonker: 'Wöber geen Ajax-speler, te houterig'

door SJvanveen 35

Jonker: 'Wöber geen Ajax-speler, te houterig'

door SJvanveen 35

Laatst geüpdatet

De mannen aan tafel bij Rondo op Ziggo Sport zondagavond waren te spreken over de Ajax-talenten die tegen Flamengo en Sao Paolo in actie kwamen. Jürgen Ekkelenkamp oogste lof met een steekbal, Ryan Gravenberch en Noa Lang kregen ook complimenten.

'Ekkelenkamp... De mooiste goal van de avond', doelt Aad de Mos op de steekbal voor de vierde treffer van Ajax tegen Sao Paolo. Mulder: 'Noa Lang, hij is ook goed.' 'En Gravenberch... Pas zestien jaar', stelt Jack van Gelder, alvorens men verder praat over de Zuid-Amerikanen die Ajax haalt, Maximilian Wöber en Perr Schuurs.

'Ze verlangen veel van Veldmate, dat is een specialist in Zuid-Amerika. Ze hebben met Sánchez en Neres goed geschoten, maar je hebt ook Orejuela en Cassierra... Wanneer doe je het goed?', vraagt men zich af. In de persoon van Lisandro Magallán heeft Ajax weer een Zuid-Amerikaan gehaald en De Mos denkt dat dit een teken aan de wand is voor Schuurs. 'Als je Magallán haalt en praat over Vertonghen en Alderweireld, zou ik niet blij zijn als jonge speler...'

Maximilian Wöber

Wöber is vertrokken naar Sevilla en terwijl Van Gelder de verdediger 'niet zo slecht' vond, is hij van mening dat Wöbers vertrek ietwat vroeg komt, ook voor Ajax. Andries Jonker is het daar niet mee eens. 'Dat je zo slecht vond ik hem niet zegt, zegt genoeg. Het is geen Ajax-speler, te houterig.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.