Jansen over PSG-transfer Bakker: 'Krankzinnig'

door Finn Dekker 13

Jansen over PSG-transfer Bakker: 'Krankzinnig'

door Finn Dekker 13

Laatst geüpdatet

Ajax vond Michel Bakker nog niet goed genoeg om hem tot tweede linksback achter Nico Tagliafico te benoemen. De Ajax-verdediger en zijn omgeving dachten daar anders over, en daarom is besloten om in de zomer uit elkaar te gaan. Dit alles vertelt Freek Jansen bij Voetbal International.

'Het is niet dat Bakker stand-in is van Tagliafico. Helemaal niet zelfs, daar zat Bakker ver van', begint Jansen, die wel aangeeft dat Ajax potentie zag. 'Ze vinden hem een goede speler. Maar hij was nog lang niet goed genoeg.' Een belangrijke pion in het verhaal zou de zaakwaarnemer zijn van de linkspoot, Mino Raiola. 'Er was al wat ruis op de lijn. Denk aan het recente verleden, spelers als Kenny Tete en Justin Kluivert.'

'Clubs uit het rechterrijtje hebben geïnformeerd om Bakker te huren. Ajax vond dat uitstekend voor zijn ontwikkeling. Maar Bakker, en de omgeving, dachten daar heel anders over. Zij spraken met Paris Saint-Germain en AC Milan. Haha, tamelijk krankzinnig', besluit de Ajax-watcher.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.