Jansen: 'Ajax niet uit het zicht van andere Nederlandse topclubs verdwenen'

door Thijs Zwagerman 73

Bron Voetbal International

Jansen: 'Ajax niet uit het zicht van andere Nederlandse topclubs verdwenen'

door Thijs Zwagerman 73

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Rob Jansen vindt niet dat Ajax de Eredivisie ontgroeid is. Volgens de zaakwaarnemer van onder anderen Ronald Koeman, Edwin van der Sar en John Heitinga is het goed mogelijk dat PSV er in slaagt om Ajax weer bij te benen.

Voor Feyenoord, momenteel de nummer drie van Nederland, wordt dat volgens Jansen lastiger. ‘Feyenoord heeft qua begroting altijd al onder Ajax gezeten. Ajax en PSV draaien financieel meestal om elkaar heen. Er zijn ook tijden geweest dat PSV wat dat betreft vooropliep’, stelt Jansen in gesprek met Voetbal International.

De zaakwaarnemer ziet dat Ajax momenteel al een tijdje betere financiële mogelijkheden heeft dan PSV. ‘Maar PSV heeft al vaak bewezen op creatieve manieren de aansluiting weer te kunnen vinden. Dus ik ga niet mee in het verhaal dat Ajax uit het zicht van de andere topclubs is verdwenen’, aldus Jansen.

PSV koploper

Op sportieve gronden is er momenteel ook zeker geen aanleiding om te stellen dat Ajax onbereikbaar is geworden voor PSV. De Eindhovenaren zijn momenteel de koploper van de Eredivisie en hebben een punt voorsprong op Ajax. Feyenoord volgt met drie punten achterstand op de Amsterdammers en vier op koploper PSV.

Kan Sébastien Haller een tot nu toe kleurloze Afrika Cup uit het slob krijgen? Bij een doelpunt van de spits van Ajax krijg je 2,20 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties