'Ik denk dat PSV het beter gaat doen dan Borussia Dortmund'

door NielsOpdam 57

Bron Skiete Willy Podcast

'Ik denk dat PSV het beter gaat doen dan Borussia Dortmund'

door NielsOpdam 57

Bron Skiete Willy Podcast

Laatst geüpdatet

Marco Timmer denkt dat PSV het zondag beter gaat doen dan Borussia Dortmund tegen Ajax. Dat vertelt de PSV-watcher namens Voetbal International in de Skiete Willy Podcast. Ajax won dinsdagavond met 4-0 van de Duitse topclub en zondagmiddag staat de topper tegen PSV op het programma in Amsterdam.

'Ik denk dat PSV het beter gaat doen dan Borussia Dortmund', begint Timmer. 'PSV heeft snelle jongens voorin en je hebt het gezien tijdens de Johan Cruijff Schaal. Zo'n Madueke, als hij zijn vorm weer een beetje krijgt, en Gakpo heeft de vorm al... Als Ajax zoveel ruimte weg gaat geven achter de laatste linie, dan gaat PSV daar zeker met flinke speldenprikken doorheen komen.'

Volgens de PSV-watcher moet de ploeg van Roger Schmidt hetzelfde spelen als tijdens de Johan Cruijff Schaal. Begin augustus won PSV die prijs door Ajax met 0-4 te verslaan. 'Ajax mag de bal hebben en het spel maken en zodra PSV de bal heeft, dan is het heel snel de jongens voorin aan het werk zetten.'

'Gaat Blind dat ook doen tegen Madueke?'

In de podcast zijn er lovende woorden voor Daley Blind. 'Hij is de beste passer in de Nederlandse competitie. Als je kijkt naar zijn aantallen en de kwaliteit van zijn passes. Als linksback geeft hij de meeste passes in het laatste derde deel van het veld, dus op de helft van de tegenstander. Maar gaat hij dat ook doen tegen Madueke?', vraagt Timmer zich hardop af.

Ajax na masterclass tegen Dortmund in top tien CL-kanshebbers!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.