Ihattaren moet het laten zien: 'De publieke opinie wordt er ook moe van'

door Jesse ter Haar 72

Bron Vandaag Inside

Ihattaren moet het laten zien: 'De publieke opinie wordt er ook moe van'

door Jesse ter Haar 72

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is van mening dat Mohamed Ihattaren het zo langzamerhand een keer moet gaan laten zien. De linkspoot is al enige tijd afwezig bij Ajax en de analist van Vandaag Inside constateert dat het niet voor het eerst is dat er iets gebeurt rond de persoon van Ihattaren.

'Hij verdient het qua talent om er heel veel tijd in te steken', begint Derksen, die lovend is over het voetbaltalent waarover de Ajacied beschikt. Hij plaatst echter ook een kanttekening bij het verhaal. 'Ik kan me ook voorstellen dat ze bij Ajax denken: er moet meer energie in de begeleiding van Ihattaren dan in de rest van het hele team.'

Bovendien merkt Derksen op dat het geduld van de buitenwacht langzaam maar zeker op begint te raken. 'We hebben het punt bereikt waarop ook de publieke opinie er moe van wordt. Het is weer wat met hem. Hij moet wéér even naar de achtergrond en hij moet wéér alleen trainen. Hij moet het nu eens laten zien met al zijn talent.'

Advocaat Job Knoester is van mening dat Ajax het niet kan maken om Ihattaren buiten de selectie te blijven houden tijdens de ontstane onrust. 'Als Ajax eerst Promes zo lang de hand boven het hoofd houdt… Dat vind ik hypocriet. Je steunde hem wel en zei: hij is nog niet veroordeeld, dus stellen we hem gewoon op', aldus de tafelgast.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.