'Huntelaar enorm irritant om tegen te spelen'

door Thijs Zwagerman 1

'Huntelaar enorm irritant om tegen te spelen'

door Thijs Zwagerman 1

Laatst geüpdatet

Khalid Boulahrouz en Sjaak Swart zijn lovend over Klaas-Jan Huntelaar. De routinier begint zondag in de basis bij Ajax, dat op bezoek gaat bij ADO Den Haag en Boulahrouz vertelt dat hij het nooit fijn vond om tegen Huntelaar te spelen.

‘Enorm irritant om tegen te spelen. Echt supervervelend. Hij is niet de allersnelste, maar hij is wel altijd snel genoeg. Dat komt doordat hij altijd in beweging is. Hij loopt altijd buitenspel en dan denk je: die kan ik met rust laten. Maar dan loopt hij voor je langs, krijgt hij de bal in de diepte en is hij weg, als je niet goed oplet. Hij heeft bijzondere kwaliteiten’, stelt de voormalig profvoetballer bij Goedemorgen Eredivisie.

Swart sluit zich bij de woorden van Boulahrouz aan en is erg blij dat Huntelaar voor Ajax speelt. ‘Huntelaar is fantastisch. Het is een fijne gozer en hij weet precies wat de juiste momenten zijn waarop hij voor het doel moet zijn. Hij scoort altijd en het is een echte Ajacied.’

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint in Den Haag? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.