'Het zal moeilijker worden dan tegen Real'

door Gino Haverkamp 6

'Het zal moeilijker worden dan tegen Real'

door Gino Haverkamp 6

Laatst geüpdatet

Jan Boskamp is niet geheel positief over de kansen van Ajax dinsdag tegen Juventus. Dan wordt beslist wie door mag gaan naar de halve finale van de Champions League.

'Het is te hopen dat Ajax het redt, maar het zal moeilijker worden dan tegen Real Madrid', zegt de markante analist bij VTBL. 'Ik heb Juventus – Atlético Madrid gezien. Daar gingen ze tekeer, dat was echt niet normaal.' Juventus verloor de heenwedstrijd tegen de Spanjaarden, in de achtste finales van het miljardenbal, met 0-2, maar won thuis met 3-0 en ging alsnog door.

Het is voor Ajax vooral niet te hopen dat Giorgio Chiellini weer fit is. 'Om tegen die centrale verdedigers Bonucci en Chiellini te spelen is verschrikkelijk', meent Boskamp. 'En ik vind Pjanic een fantastische voetballer. En dan loopt die gozer (Cristiano Ronaldo, red.) daar nog voorin. Die heb je nauwelijks gezien, maar hij legde hem wel weer binnen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.