'Gravenberch grootste talent dat we in jaren hebben gezien'

door Jesse ter Haar 26

Bron Eindhovens Dagblad

'Gravenberch grootste talent dat we in jaren hebben gezien'

door Jesse ter Haar 26

Bron Eindhovens Dagblad

Laatst geüpdatet

Aad de Mos is zéér indruk de indruk van Ryan Gravenberch, zo laat hij blijken in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De oefenmeester vergelijkt hem met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt en gelooft zelfs dat hij een groter talent is.

'Ajax heeft goud in handen met Rensch en Timber, maar vooral met Gravenberch', aldus de oud-trainer van Ajax. Vervolgens wordt duidelijk hoe hoog De Mos de middenvelder écht inschat. 'Gravenberch is het grootste talent dat we in de laatste jaren hebben gezien. Dat is inclusief Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt.'

De huidige middenvelder van FC Barcelona vertrok voor een bedrag van 86 miljoen euro bij Ajax, terwijl De Ligt de club ook een slordige 85 miljoen euro op kan leveren. Voor Gravenberch voorspelt De Mos iets soortgelijks. 'Dat gaat een gigantisch bedrag worden. Deze jongen is dusdanig goed dat hij alleen maar goed is voor FC Barcelona of Real Madrid.'

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van Lille OSC en dus doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 7,55 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.