Driessen ziet op dit moment geen 'remedie' om Ajax te verslaan

door Jesse ter Haar 28

Bron De Telegraaf

Driessen ziet op dit moment geen 'remedie' om Ajax te verslaan

door Jesse ter Haar 28

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen vraagt zich af of er momenteel een club in de Eredivisie is die het Ajax moeilijk kan maken. FC Groningen is normaal gesproken een ploeg die Ajax behoorlijke weerstand kan bieden, maar daar was afgelopen zaterdag geen sprake van.

'Ik heb dat moment geen idee gehad, terwijl FC Groningen onder Danny Buijs normaal gesproken vaak een juiste strategie weet te ontwikkelen om het Ajax moeilijk te maken', aldus de chef voetbal van De Telegraaf. 'Daar bleek zaterdag helemaal niets van. Ajax is gewoon niet stoppen. Als je ziet met welk gemak Ajax over iedereen heen walst…'

De vraagt heerst wat nu de beste manier is om het Ajax te bestrijden. 'Ik denk dat je altijd van je eigen kracht moet uitgaan', zegt Driessen daarover. 'Dan moet je incalculeren dat je het bij Ajax heel moeilijk kan krijgen en dat je een grote nederlaag kan lijden. Het is eigenlijk een beetje het zo beperkt mogelijk houden van de schade. Ik denk niet dat er op dit moment echt een remedie is om Ajax te verslaan.'

'Komend weekend komt FC Utrecht op bezoek, daarna hebben ze een uitwedstrijd en daarna komt PSV. We zullen zien in hoeverre die clubs een antwoord hebben op de bloedvorm waarin Ajax verkeert. Ik kan me zomaar voorstellen dat Ajax ook uit die twee wedstrijden gewoon zes punten haalt', besluit de verslaggever.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.