Driessen ziet kentering in Ajax-selectie

door Bart Veenstra 25

Driessen ziet kentering in Ajax-selectie

door Bart Veenstra 25

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, lijkt geen enorme leegloop bij Ajax te verwachten in de aankomende zomer. De journalist ziet een kentering in de selectie van de Amsterdamse club.

'Er is een kentering in de selectie aan de gang van een aantal spelers die toch nog wat langer willen blijven', zegt Driessen. 'Eerst Onana en nu Tagliafico. Eigenlijk zijn het alleen De Jong, die sowieso al weggaat, en De Ligt, die graag weg willen.'

De Ligt zou graag naar FC Barcelona willen, zo zegt Driessen. Dat er nu in de Spaanse media wordt gesproken over een mogelijk te lage aanbieding van FC Barcelona noemt Driessen 'schermutselingen achter de schermen'. 'De Ligt is oud en wijs genoeg, hij komt wel voor zijn eigen rechten op. Hij is niet alleen afhankelijk van Raiola (zaakwaarnemer De Ligt, red.).'

Hakim Ziyech

Mogelijk blijft Hakim Ziyech wel langer in Amsterdam, zo denkt Driessen. 'Van Ziyech zegt iedereen: hij gaat weg. Maar hij is heel kieskeurig in de clubs waar hij heen wil. Hij moet er een goed gevoel bij hebben. Het zou mij niet verbazen als hij nog langer zou blijven', besluit Driessen.

Denk jij dat Matthijs de Ligt, namens Ajax, een kopgoal maakt tegen Willem II? Zet dan in en krijg 8 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.