Driessen schrijft Van der Hoorn af

door Sam van Raalte 44

Driessen schrijft Van der Hoorn af

door Sam van Raalte 44

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen is van mening dat Mike van der Hoorn de kwaliteiten niet heeft om te gaan slagen bij Ajax. Dat schrijft de chef voetbal van De Telegraaf vrijdag in een column.

Van der Hoorn begon dinsdag in de basis tegen Paris Saint-Germain, maar zag er niet goed uit bij de 2-1, waarbij hij Zlatan Ibrahimovic veel ruimte gaf. 'Iemand die anderhalf jaar training krijgt van Frank de Boer en Jaap Stam, mag zulke fouten niet meer maken', meent Driessen. 'Van der Hoorn probeerde nog niet eens het schot van Zlatan te blokken. Het leek wel of hij het schot juist probeerde te ontwijken.'

Ajax nam Van der Hoorn in de zomer van 2013 voor ongeveer vier miljoen euro over van FC Utrecht. De centrumverdediger verloor vervolgens de concurrentiestrijd van Joël Veltman. Laatstgenoemde speler was afgelopen dinsdag geschorst tegen PSG, maar keert zondag tegen ADO Den Haag waarschijnlijk terug in de basis.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.