‘Deze fouten al een keer of vijf, zes gemaakt’

door Finn Dekker 2

‘Deze fouten al een keer of vijf, zes gemaakt’

door Finn Dekker 2

Laatst geüpdatet

Hans Kraay jr. stond te kijken van het optreden van Jong Ajax van maandagavond en dan vooral dat van keeper Dominik Korarski. In eigen huis ging men keihard onderuit met 0-6. Cambuur Leeuwarden stond na één helft al met 0-5 voor in Amsterdam.

‘Dit soort fouten heeft hij al een keer of vijf, zes gemaakt. Zouden Michael Reiziger en Winston Bogarde niet een keer zeggen: houd die ballen tegen en chip ze op onze centrumspits. Want dat meevoetballen gaat nog niet zo, jongen’, luidt de kritiek van de oud-voetballer aan het adres van de Kroatische sluitpost van Jong Ajax bij FOX Sports. Kraay doelt op de vijfde treffer van de Friezen, waarbij Kotarski de bal panklaar inleverde bij het spitsenduo van Cambuur.

Kraay vindt bovendien dat het collectief faalde. ‘Het is niet zo dat er ineens drie Messi's bij Cambuur spelen. En Perr Schuurs stond erin, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Vaclav Cerny, Che Nunnely... Dit is gewoon een prima ploeg.’

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.