Derksen: 'Tadić haalt het bloed onder je nagels vandaan'

door Jesse ter Haar 28

Bron Veronica Inside

Derksen: 'Tadić haalt het bloed onder je nagels vandaan'

door Jesse ter Haar 28

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is niet te spreken over het gedrag van Dusan Tadić tijdens en na afloop van PSV - Ajax. Naast de Ajacied liet ook Denzel Dumfries zich niet van zijn beste kant zien, maar de analist stoorde zich minder aan de PSV'er.

'Beiden hebben ze vervelende trekjes in het veld, maar Tadić is irritant en van Dumfries kun je het wel hebben', klinkt de conclusie van Derksen dan ook in de uitzending van Veronica Inside. 'Tadić haalt het bloed onder je nagels vandaan, ik vind hem zich het hele jaar al vervelend gedragen.'

Toevalligerwijs waren het de captains van beide clubs die tegenover elkaar kwamen te staan. 'Ze hebben allebei aangetoond dat ze totaal ongeschikt zijn als aanvoerder. Tadić koketteert ermee dat hij meer ervaring heeft, maar met al zijn ervaring maakt hij zich volkomen belachelijk', meent Derksen.

Ook Wim Kieft is van mening dat vooral Tadić zich zondag misdroeg. 'Dat ze met die strafschopstip bezig zijn, daar moet ik om lachen. Ze proberen hem er een beetje uit te krijgen. Hij moet het lekker laten gaan. Het is ook niet de eerste keer dat Tadić zoiets doet. Dat was toen ook met Bazoer, samen met Blind.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.