Derksen hard voor Ihattaren: 'Het houdt een keer op'

door Brent Tomassen 117

Bron Veronica

Derksen hard voor Ihattaren: 'Het houdt een keer op'

door Brent Tomassen 117

Bron Veronica

Laatst geüpdatet

René van der Gijp en Johan Derksen zijn duidelijk: er moet snel een knop om bij Mohamed Ihattaren. Het duo is sterk van mening dat er altijd wel 'iets' aan de hand is bij de Juventus-huurling. 'Ga nou eens lekker voetballen.'

'Je moet er ook zin in hebben als club, in al dat gedoe', begint Van der Gijp bij Veronica. 'Het is elke keer iets. Dan weer een fotootje op internet, dan weer iets op TikTok. Ga nou eens lekker voetballen, man. Maak je niet druk.'

Derksen sluit zich aan bij zijn tafelgenoot. 'Die jongen verdient het dat hij wat meer aandacht krijgt, want het is een groot talent, maar zo langzamerhand is het krediet wel op. Het is steeds weer iets nieuws waardoor hij niet kan trainen en spelen. Niemand weet precies wat er aan de hand is, maar het is wéér hem. Als club moet je in verhouding tot de andere spelers heel veel energie in Ihattaren steken. Dat houdt een keer op', is De Snor hard.

Ihattaren was de afgelopen tijd afwezig bij Ajax vanwege heftige bedreigingen, vermoedelijk vanuit het criminele circuit. Ajax besluit de creatieveling nu een traject op maat aan te bieden om op termijn terug te keren op het veld.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.