'Denk dat Gravenberch nog wel anderhalf jaar bij Ajax speelt'

door NickOoms 22

'Denk dat Gravenberch nog wel anderhalf jaar bij Ajax speelt'

door NickOoms 22

Laatst geüpdatet

Freek Jansen denkt dat Ryan Gravenberch nog minimaal anderhalf seizoen bij Ajax speelt alvorens hij een transfer maakt, zo vertelt de journalist in de nieuwe Pak Schaal Podcast. De middenvelder van de Amsterdamse club heeft nog een contract tot medio 2023.

Gravenberch is dit seizoen een vaste basisspeler bij Ajax en de middenvelder doet dit uitstekend. Hij heeft tot op heden in 23 wedstrijden drie doelpunten gescoord en vier assists gegeven. Ondanks de goede prestaties van Gravenberch verwacht Jansen dat de Ajacied ook volgend seizoen nog in actie komt in de Johan Cruijff ArenA.

'Er zullen ongetwijfeld grote clubs zich gaan melden voor Gravenberch, maar ik denk dat hij nog wel anderhalf jaar bij Ajax speelt', begint de journalist. 'Het is ook echt een verstandige jongen met een verstandige omgeving. Raiola (zaakwaarnemer Gravenberch, red.) heeft ook bij bepaalde gevallen, zoals De Ligt, hem wel lang laten zitten bij Ajax en een latere transfer gegund. Gravenberch was overigens gisteren (woensdagavond, red.) ook weer prima.'

'Een goede keuze van Huntelaar'

Klaas-Jan Huntelaar verliet Ajax deze week voor een tweede periode bij Schalke 04. Jansen begrijpt volledig waarom de 37-jarige spits voor de Duitse club kiest. 'Je kan er heel makkelijk over zeggen: had hij niet moeten doen, maar sinds de komst van Haller was hij bij Ajax - als Brobbey en Traoré weer fit zijn - de vierde spits. Ik vind het een goede keuze van hem.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.