'Denk dat Ekkelenkamp echt een toegevoegde waarde kan zijn voor Vitesse'

door NielsOpdam 6

Bron Dit was het weekend

'Denk dat Ekkelenkamp echt een toegevoegde waarde kan zijn voor Vitesse'

door NielsOpdam 6

Bron Dit was het weekend

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez denkt dat Jurgen Ekkelenkamp een toegevoegde waarde kan zijn voor bijvoorbeeld Vitesse. Dat vertelt de analist van ESPN bij Dit was het weekend. Verder benoemen Perez en Arnold Bruggink Dusan Tadić tot speler van het seizoen.

'Ekkelenkamp heeft natuurlijk weinig tot niets gespeeld', begint Perez. 'Ik zie wel enigszins muziek in die jongen. Het is gewoon een lopende speler. Ik denk dat hij nét iets meer vertrouwen moet krijgen bij een club net hieronder.'

Volgens Perez kan Ekkelenkamp een nuttige speler zijn voor diverse Eredivisie-clubs. 'Ik denk dat hij echt een zeer toegevoegde waarde kan zijn voor een Vitesse bijvoorbeeld. Als Tannane weggaat, een heel ander type.' Bruggink en Perez vinden Tadić de speler van het seizoen. 'Alleen al qua cijfers is hij de beste. Maar ook zoiets als altijd er zijn, is ook wel een groot goed', vertelt Perez.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.