Delvecchio: 'Hoop dat AS Roma niet dezelfde fout maakt' | Ajax Showtime

Delvecchio: 'Hoop dat AS Roma niet dezelfde fout maakt'

door Jesse ter Haar 7

Bron La Gazzetta dello Sport

Delvecchio: 'Hoop dat AS Roma niet dezelfde fout maakt'

door Jesse ter Haar 7

Bron La Gazzetta dello Sport

Laatst geüpdatet

Marco Delvecchio, in 2003 met AS Roma spelend tegen Ajax, hoopt niet dat de Italiaanse club donderdagavond in de fout zal gaan. Achttien jaar geleden ging Delvecchio met AS Roma onderuit tegen de Amsterdammers en hij hoopt niet op een herhaling van toen.

De details van de dubbele ontmoeting in 2003 heeft Delvecchio niet echt meer paraat, maar wel weet hij dat Ajax een nooit te onderschatten tegenstander is. 'Het is altijd een lastige tegenstander geweest voor Italianen of iedereen die hen heeft ontmoet. Het is altijd een goed Europees voetbalteam geweest', spreekt hij tegenover La Gazzetta dello Sport.

Na de 1-2 uitzege van AS Roma op Ajax is het voor hen een kwestie van het verdedigen van die voorsprong. 'Ik hoop dat AS Roma nu niet dezelfde fout maakt, maar ik ben er zeker van dat het de wedstrijd met de juiste concentratie en met vertrouwen aangaat', zegt Delvecchio daarover. 'Je moet kalm en alert blijven op alles. Wedstrijd als deze win je alleen met veertien of vijftien perfect spelende spelers.'

Denk jij dat Ajax na 10 minuten op voorsprong staat tegen AS Roma? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties