De Mos voorspelt: 'Als Ajax goed speelt, winnen ze automatisch' | Ajax Showtime

De Mos voorspelt: 'Als Ajax goed speelt, winnen ze automatisch'

door BadembaBarrie 14

De Mos voorspelt: 'Als Ajax goed speelt, winnen ze automatisch'

door BadembaBarrie 14

Laatst geüpdatet

Aad de Mos heeft hoge verwachtingen van PSV - Ajax op zondag. De oud-trainer van beide clubs verwacht echter niet dat de wedstrijd, ongeacht het resultaat, nog van grote invloed gaat zijn op de titelrace. Die is, zo vertelt hij aan De Telegraaf, waarschijnlijk al beslist.

'Deze wedstrijd is voor PSV vooral belangrijk om niet ingelopen te worden voor de tweede plaats', aldus De Mos. 'Als Ajax verliest van een goed spelend PSV, al zijn ze nog beter dan tegen Olympiakos, dan nóg is Ajax titelfavoriet.' De Mos verwacht dan ook dat de titelrace wel gelopen is. 'Het gaat echt niet verkeerd lopen wanneer Ajax bij PSV verliest. Met het doelsaldo is het verschil dan alsnog vier of zeven punten', zo stelt hij.

De wedstrijd zelf wordt spannender, zo verwacht De Mos. 'Op basis van wat we nu weten heeft Ajax het altijd moeilijk hier in Eindhoven. Ook als ze in topvorm zijn. PSV is in eigen huis altijd tot iets meer in staat. Het zijn ook bijna altijd doelpuntrijke wedstrijden.' Toch verwacht de analist ditmaal dat de uitslag van de wedstrijd vooral af zal hangen van één ploeg. 'Ajax kan als het slecht speelt ook winnen. En als ze goed spelen, winnen ze automatisch', aldus De Mos.

Verwacht jij dat Tadic de eerste goal scoort en Ajax wint van PSV? Zet dan in en krijg 8,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties