De Mos: 'Ten Hag heeft clubs voor het uitkiezen'

door Finn Dekker 12

Bron Veronica Inside

De Mos: 'Ten Hag heeft clubs voor het uitkiezen'

door Finn Dekker 12

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Aad de Mos denkt dat Erik ten Hag nog lang niet zijn plafond heeft bereikt als trainer. De voormalig coach van Ajax kijkt niet raar op als de huidige trainer in de toekomst voor de groep staat bij Bayern München.

'Hij heeft Ajax - met zijn spelers uiteraard, maar dat heeft Cruijff ook met spelers van wereldklasse moeten doen – weer op de kaart gezet', vertelt De Mos bij het radioprogramma van Veronica Inside. 'In het buitenland heeft hij een enorm aanzien. Hij heeft de clubs voor het uitkiezen als hij over een dag, een jaar of twee jaar bij Ajax vertrekt.'

'Zijn plafond is hetzelfde als wat Koeman doet', vervolgt de analist. 'Ik denk dat Bayern München voor hem een uitgelezen kans is, omdat hij het huis kent. Ik denk dat hij in de bovenste schuif ligt bij Rummenigge en Beckenbauer.'

Denk jij dat Ajax en AS Roma in de rust gelijkstaan en Ajax uiteindelijk wint? Zet in en krijg 5,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.