De Boer wil Daramy nog niet afschrijven: 'Schreven Neres in het begin ook af'

door Jesse ter Haar 50

Bron Ziggo Sport

De Boer wil Daramy nog niet afschrijven: 'Schreven Neres in het begin ook af'

door Jesse ter Haar 50

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Ronald de Boer vindt het te vroeg om Mohamed Daramy te bestempelen als miskoop, zo laat hij weten bij Rondo. Youri Mulder ziet de Deen, vooral door de interesse van Ajax in Steven Bergwijn, al wel als miskoop.

'Daar moet je altijd even mee wachten. Soms is er aanpassing nodig', zo spreekt De Boer. 'We hebben weleens vaker spelers gezien waarbij je dacht: is dat dezelfde speler als vorig jaar? Die konden eerst helemaal niks.'

Zodoende is de oud-Ajacied zijn vertrouwen in Daramy nog niet geheel verloren. 'Je weet het nooit, maar we hebben Neres in het begin ook afgeschreven. Daarna was hij ineens geweldig. Je moet soms een beetje geduld hebben.'

De aanvaller kwam tijdens de vorige transferperiode voor een bedrag van minimaal twaalf miljoen euro over van FC Kopenhagen. Sindsdien speelde hij twaalf wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, waarin hij één doelpunt wist te maken. Verder kwam hij tot tweemaal toe in actie namens Jong Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.