De Boer: 'Sierhuis gaat mooie carrière tegemoet'

door Thijs Zwagerman 20

De Boer: 'Sierhuis gaat mooie carrière tegemoet'

door Thijs Zwagerman 20

Laatst geüpdatet

FOX Sports-analist Ronald de Boer heeft zich in De Eretribune lovend uitgelaten over Ajax-huurling Kaj Sierhuis. De spits is momenteel verhuurd aan FC Groningen, maar De Boer heeft nog altijd veel vertrouwen in de Ajacied.

'Ik heb hem meegemaakt in de jeugd van Ajax. Het is een heerlijk joch om mee te werken. Als je iets zegt volgt hij het op. Dat is prettig als trainer. Hij heeft een over-m'n-lijk-mentaliteit. Die wil je gewoon in je ploeg hebben. Het is een echte spits. Hij heeft kwaliteiten, kan goed koppen en is goed met links en rechts', zo laat De Boer zich bij FOX Sports zeer positief uit over Sierhuis.

Toch ziet de oud-Ajacied nog wel een paar verbeterpunten. 'Qua techniek en de dribbel is het wat minder, maar soms heb je teamgenoten om je heen die dat wel hebben. Jij staat er om die ballen in te schieten', zo stelt De Boer, die Sierhuis een glansrijke carrière toedicht. 'Ik denk dat deze jongen een mooie carrière tegemoet gaat. In z'n hoofd zit het echt heel goed. Hij heeft bepaalde kwaliteiten voor een mooie carrière.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.