De Boer: 'Net als bij Liverpool, City en Bayern lijkt bij Ajax alles te kloppen'

door Bart Veenstra 4

Bron RTL 7

De Boer: 'Net als bij Liverpool, City en Bayern lijkt bij Ajax alles te kloppen'

door Bart Veenstra 4

Bron RTL 7

Laatst geüpdatet

Frank de Boer ziet dat bij Ajax op dit moment alles lijkt te kloppen. Daarmee plaatst de oud-trainer van de Amsterdamse club Ajax in een bijzonder rijtje met clubs als Liverpool, Manchester City en Bayern München.

Ajax plaatste zich als groepswinnaar voor de achtste finales van de Champions League. De Amsterdammers treffen zodoende een nummer twee uit een andere groep. De Boer haakt bij RTL 7 in op wie Ajax wel en wie Ajax niet moet treffen. 'Je moet geluk hebben, er kunnen er een paar uit de koker rollen die echt verschrikkelijk lastig zijn. Dan is het bijna 50/50. Juventus zou ik wel willen op dit moment, maar PSG niet.'

'Er zitten heel vervelende tegenstanders bij, maar er zitten ook tegenstanders bij tegen wie je denk ik prima uit de voeten kan', gaat De Boer verder. 'Dat heeft Ajax al bewezen in de afgelopen jaren. Er zijn op dit moment maar een paar teams die alles onder controle hebben, dat zijn Liverpool, Manchester City en Bayern München. Dat zijn drie ploegen waarbij alles lijkt te kloppen, samen met Ajax dan eigenlijk.'

Maandag loting achtste finales Champions League

Aankomende maandag vindt de loting voor de achtste finales van de Champions League plaats. Vooralsnog weet Ajax dat het Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en Internazionale kan loten. De overige vier tegenstanders worden woensdagavond bekend.

Wie was jouw Man of the Match tegen Sporting Portugal?

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.