De Boer lovend: 'Álvarez en Martínez voorbeeld voor de jeugd' | Ajax Showtime

De Boer lovend: 'Álvarez en Martínez voorbeeld voor de jeugd'

door BadembaBarrie 11

De Boer lovend: 'Álvarez en Martínez voorbeeld voor de jeugd'

door BadembaBarrie 11

Laatst geüpdatet

Ronald de Boer is zeer te spreken over de mentaliteit van Edson Álvarez en Lisandro Martínez. Beide spelers maakten dit seizoen aanzienlijk minder minuten dan tijdens de vorige voetbaljaargang, maar vochten zich terug. Inmiddels lijken beiden een vaste basisplaats te hebben veroverd.

'Álvarez en Martínez hebben op het punt gestaan waarop je dacht: er zit geen toekomst meer in voor deze jongens. Maar ze zijn keihard blijven trainen', zo is De Boer lovend bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. 'Ze zijn niet alleen een voorbeeld voor de jongens met wie ze spelen, maar ook voor de jeugd. Het is een compliment waard hoeveel werk ze buiten het veld verrichten om scherp en fit te blijven.'

Van Álvarez weet De Boer nog net iets beter dan de meesten hoeveel de Mexicaan ervoor over heeft. 'Een vriend van mij traint Álvarez ook buiten het veld', zo vertelt de analist. 'Dan zie je wat hij ervoor doet.' Álvarez stond de afgelopen zeven officiële duels steevast in de basis. Voor Martínez gold dat in zes van de afgelopen negen duels.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij PSV? Zet in en krijg 7,75 keer je inzet terug!

Bron ESPN

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties