Dani ziet verzwakt Sporting: 'Daardoor heeft Ajax grotere kans om te winnen'

door Thijs Zwagerman 3

Bron Ajax TV

Dani ziet verzwakt Sporting: 'Daardoor heeft Ajax grotere kans om te winnen'

door Thijs Zwagerman 3

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Daniel da Cruz Carvalho, kortweg Dani, verwacht dat Ajax woensdagavond gaat winnen van Sporting Portugal. De oud-speler van zowel Ajax als de Portugese topclub ziet dat Sporting Portugal behoorlijk verzwakt is en dicht Ajax daarom betere kansen toe.

In gesprek met Ajax TV spreekt Dani zijn verwachtingen van Sporting Portugal - Ajax uit. ‘Er zijn een paar spelers bij Sporting die niet kunnen spelen vanwege blessures en Coates, de aanvoerder, is geschorst. Ik denk dat Ajax daardoor een grotere kans heeft om te winnen. De Sporting-spelers die niet mee kunnen doen, zijn namelijk heel belangrijk voor hun elftal. Het zal voor Sporting heel moeilijk worden om daar een oplossing voor te vinden.’

Bij Sporting Portugal ontbreekt naast de geschorste aanvoerder Sebastián Coates ook sterspeler Pedro Gonçalves. Van centrumverdediger Gonçalo Inácio, middenvelder Manuel Ugarte (beiden normaliter basisspeler) en de talentvolle aanvaller Tiago Tomás is hun meespelen op dit moment onzeker.

Wint FC Barcelona van Bayern München? Zet in en krijg 3,40 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.