Club Brugge-middenvelder vindt Schreuder bekwame trainer: 'Hij heeft een goede band met de spelers'

door Bas Velzel 85

Bron Het Nieuwsblad

Club Brugge-middenvelder vindt Schreuder bekwame trainer: 'Hij heeft een goede band met de spelers'

door Bas Velzel 85

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder staat in belangstelling van Ajax. De Barnevelder die op het op het moment de trainer is van Club Brugge zou hoog op het lijstje van de Amsterdammers staan om Erik ten Hag te vervangen. Club Brugge-middenvelder Denis Odoi vindt de oefenmeester een uitstekende trainer en ziet hem graag in België blijven.

Odoi vertelt tegen Het Nieuwsblad dat de samenwerking tussen de spelers en Schreuder uitstekend is en dat de club zeker met hem door moet gaan. 'De recente resultaten. Zijn goeie band met de spelers. Toffe trainingen met een balans tussen spelbeleving, intensiteit en ernstig fysiek werk', geeft Odoi als enkele redenen waarom Schreuder moet blijven.

Net als waar Ten Hag zijn kaken stevig op elkaar houdt over Manchester United vanwege de focus op de competitie, is dat bij Club Brugge precies hetzelfde. De ploeg doet nog vol mee om de landstitel. 'We zullen na de komende zes wedstrijden nog eens praten. Het is nu money time en aan ons als groep om te tonen dat het een goeie samenwerking is.'

Houding van Noa Lang

Bij Club Brugge speelt ook Noa Lang. De vlugge aanvaller verliet Ajax voor een Belgisch avontuur en doet het niet slecht bij Brugge. Wel gaat het in België, net als in Nederland, vaak over de houding van de voetballer. Odoi heeft hem daar al voor gewaarschuwd. 'Er zijn wel trainers of clubs die dat liever niet zien. Ik heb hem daar ook al iets over gezegd, maar hij doet daarmee wat hij wil. Noa over tien jaar zal niet meer dezelfde zijn als Noa nu. Ik ben ook niet meer dezelfde als tien jaar geleden.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.