Cillessen krijgt advies: 'Je wilt toch spelen?'

door Bart Veenstra 5

Cillessen krijgt advies: 'Je wilt toch spelen?'

door Bart Veenstra 5

Laatst geüpdatet

Voetbalcommentator Jeroen Elshoff denkt dat oud-Ajacied Jasper Cillessen er goed aan zou doen om na dit seizoen te vertrekken bij FC Barcelona. De goalie zit inmiddels al drie seizoenen op rij op de bank en dat is te veel voor een dergelijk goede keeper, zo vindt de verslaggever van de NOS.

'Met Ter Stegen in deze vorm ga je daar niet tussen komen', zegt Elshoff bij FC Groundhop. 'Je wilt hem uiteindelijk toch onder de lat zien. Als hij een paar keer moet spelen, zie je dat hij zo goed is. Dan wil je hem eigenlijk elke week zien. Ik wilde zelf al elke week voetballen op tweede, derde klasse-niveau. Dan wil je als profvoetballer toch ook meer wedstrijden spelen?', vraagt Elshoff zich af.

De commentator spreekt ook over een mogelijk aanstaande transfer van Matthijs de Ligt. 'Ik lees heel veel over Juventus en waar rook is, is altijd een beetje vuur. Dat het absolute top wordt, is denk ik wel duidelijk', zegt Elshoff, die denkt dat Juventus de beste optie zou zijn in Italië. 'Gezien het stadion en de potentie van het elftal. Ze zijn altijd internationaal aanwezig en ze hebben een aantal gelouterde spelers. Ik hoop zelf dat het FC Barcelona wordt. Ik vind de Spaanse competitie net iets mooier dan de Italiaanse.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.